Κύργιος: “Χρειάζομαι ένα ποτήρι κρασί”

από AllAboutARIS

Για μια ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού με τις δηλώσεις του, μετά τη νίκη του επί του Μπράντον Νακασίμα και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Wimbledon.

Αρχικά, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός μίλησε με τα καλύτερά λόγια για τον Αμερικανό αντίπαλό του: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι μόλις 20 χρονών και κάνει ξεχωριστά πράγματα, αυτό είναι σίγουρο. Δεν πλησίασα τον καλό μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που προχώρησα, ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Το κοινό ήταν φανταστικό».

Για τις ενοχλήσεις που έδειξε να αντιμετωπίζει στον ώμο, είπε: «Έχω παίξει πολύ τένις τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετώπισα το παιχνίδι. Το ρεκόρ που έχω σε ματς που πάνε στο πέμπτο σετ είναι τρομερό. Δεν έχω χάσει ποτέ παιχνίδι που κρίθηκε σε πέντε σετ στο Wimbledon. Ήξερα ότι το έχω κάνει ξανά και το έκανα».

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Κρίστιαν Γκάριν: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Χρειάζομαι ένα ποτήρι κρασί απόψε, πριν το σκεφτώ»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X