Νέα βόμβα από το γυναικείο βόλεϊ του ΑΡΗ: Ανακοίνωσε την Βανέσα Σίλβα!

Σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την 30χρονη Βραζιλιάνα κεντρικό, Βανέσα Σίλβα. Τελευταία έπαιζε στη Σλοβακία και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Vanessa Silva.

Η Silva αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού, είναι γεννημένη στις 27/02/1992 και έχει ύψος 1.89μ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τις φανέλες της VK Pirane Brusno (2019-20) και UKF Nitra. Εκεί, γνώρισε πολλές ομαδικές και ατομικές διακρίσεις, με πιο πρόσφατη την παρουσία της στην καλύτερη επτάδα της φετινής χρονιάς.

Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων Βρετανών για τα 300 κιλά κοκαΐνης (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ποινική δίωξη σε βάρος τεσσάρων Βρετανών για τα 300 κιλά κοκαΐνης (vid)
Επόμενο άρθρο Σίλβα για ΑΡΗ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία» (vid)
Σίλβα για ΑΡΗ: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία» (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News