Ξεκινούν οι εγγραφές για το ARIS Sports Summer Camp 2021

από AllAboutARIS

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ARIS Sports Summer Camp 2021, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΑΡΗ. Μάλιστα, σήμερα (14/6) αρχίζουν οι εγγραφές.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ παρουσίασε τον “οδηγό” του Camp, με όλες τις πληροφορίες για όσους θέλουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό. Χαρακτηριστικά ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

“Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή του ARIS Sports Summer Camp 2021, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΑΡΗ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και με την πίστη ότι όλα θα γίνουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, το Camp θα λειτουργήσει και φέτος με την ίδια φιλοσοφία: Με στόχο να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να «γευτούν» τον αθλητικό τρόπο λειτουργίας ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ, που εδώ και 107 χρόνια τροφοδοτεί την αθλητική Ελλάδα με πρωταγωνιστές σε όλα τα σπορ.

Το πρόγραμμα «παντρεύει» το παρελθόν με το παρόν και περιλαμβάνει επισκέψεις στο χώρο των αποδυτηρίων και των τροπαίων, αλλά και γνωριμία με αθλητές του συλλόγου.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επέφερε ο Covid, ως πρώτο μέτρο μειώθηκαν τα τμήματα των παιδιών. Φέτος θα υπάρχουν τμήματα των 10 παιδιών και όχι των 50 όπως το 2019. Για το λόγο αυτόν αυξάνεται το προσωπικό μας. Κάθε δεκάδα θα έχει πλέον το δικό της ομαδάρχη. Τα παιδιά θα εισέρχονται στο Camp μόνο αφού έχουν παρουσιάσει αρνητικό self test κατά την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όπως ακριβώς φυσικά και το προσωπικό μας.

Επίσης, θα απαγορεύεται η είσοδος αλλότριων στους χώρους άσκησης. Δε θα λειτουργεί ο κλιματισμός, οι προσωπικές επαφές μεταξύ των παιδιών θα είναι περιορισμένες. Για το λόγο αυτό δυστυχώς δε θα διεξαχθούν τα αθλήματα της πυγμαχίας, του κικ μπόξιγκ, της πάλης και του τζούντο, ακριβώς γιατί προϋποθέτουν έντονη φυσική επαφή.

Φυσικά θα υπάρχει χρήση μάσκας όταν δε θα γίνονται αθλήματα, μάλιστα ο ΑΡΗΣ θα παράσχει από μια μάσκα στα παιδιά κατά την εγγραφή τους στο Camp. Στις αίθουσες θα υπάρχουν λίστες με τα άτομα που μπαίνουν και βγαίνουν για πληρέστερο έλεγχο. Τα αθλήματα θα διεξάγονται με τον αριθμό παιδιών που προβλέπεται για κάθε αίθουσα ή γήπεδο των εγκαταστάσεών μας. Στην πισίνα θα κάνουν κολύμβηση μόνο δύο ομάδες κάθε φορά, ενώ θα στηθεί παραβάν για να αλλάζουν τα παιδιά, αφού απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια των ομαδαρχών και των έμπειρων προπονητών του ΑΡΗ, κάθε εμπόδιο θα ξεπεραστεί και το Camp θα προσφέρει στα παιδιά αυτό ακριβώς που υπόσχεται: Ασφάλεια και διασκέδαση!

Ξεκινούν οι εγγραφές

Οι εγγραφές για το Camp 2021 ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου στο χώρο της γραμματείας του κολυμβητηρίου του ΑΡΗ, (Αλκμήνης 69, ώρες 16:00-20:00). Το εβδομαδιαίο κόστος είναι 70 ευρώ για κάθε παιδί, ενώ εκπτώσεις γίνονται για αδέρφια ή για παραμονή στο camp σε χρονικό διάστημα άνω της μίας εβδομάδας.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία μας στο 2310 305 402, εσωτερικό 4, όπως και στον υπεύθυνο του Camp, Βασίλη Δερμεντζόγλου, στο τηλέφωνο 6932 523406. Περαιτέρω πληροφορίες θα μπορείτε να ζητάτε από το email του camp ([email protected]) και στη σελίδα μας στο Facebook (Aris Sports Summer Camp 2021).

Επισημαίνουμε ότι λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων το φετινό Camp θα διεξαχθεί με κλειστό αριθμό συμμετεχόντων. Θα λειτουργήσουν μόνο δέκα ομάδες των δέκα παιδιών (συνολικά 100 παιδιά κάθε εβδομάδα). Συνεπώς θα ήταν καλό για τους γονείς να εγγράψουν εγκαίρως τα παιδιά τους, προκειμένου να συμμετέχουν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Camp. Δυστυχώς όταν θα συμπληρώνεται ο αριθμός των 100 παιδιών, δε θα γίνονται περαιτέρω εγγραφές για την τρέχουσα εβδομάδα.

Είμαστε βέβαιοι πως και φέτος θα πορευτούμε με ασφάλεια προσφέροντας μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία στα παιδιά”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X