Ξιφασκία: Διακρίσεις και μετάλλια για τον ΑΡΗ στο Πανελλήνιο (pics)

από AllAboutARIS

Με πολύ σημαντικές διακρίσεις για τον ΑΡΗ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με τρία μετάλλια στις αποσκευές του, δύο χρυσά και ένα ασημένιο. Η ομάδα μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό Παίδων και το ασημένιο στο ομαδικό Κορασίδων, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε στο ατομικό των Παίδων ο Θωμάς Γρόλλιος.

Ήταν μία διοργάνωση με ρεκόρ συμμετοχών στο ομαδικό, αφού πήραν μέρος 12 σύλλογοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι έρχεται τίτλος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΡΗ, αφού πέρυσι οι Κορασίδες είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται αυτά τα χρόνια στο τμήμα Ξιφασκίας, το οποίο «σκαρφαλώνει» συνεχώς προς την κορυφή, χαρίζοντας κύπελλα στο σύλλογο.

Στο ομαδικό Παίδων ο ΑΡΗΣ κατέκτησε την πρώτη θέση μετά από μεγάλη ανατροπή, στον τελικό με τον Απόλλωνα Βριλησσίων, κερδίζοντας με 45-42. Ο Θωμάς Γρόλλιος είχε 31 «touch», ο Χρήστος Σουσούρας 11 και ο Τίμος Γιακουστίδης 3.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό από τη Χαλκίδα με 45-39.

Ο Θωμάς Γρόλλιος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό κερδίζοντας στον τελικό με 10-4 τον Ηρακλή Σκούντζο του Απόλλωνα Βριλησσίων.

Στο ατομικό Παίδων, ο Χρήστος Σουσούρας κατέλαβε την 11η θέση, ο Τίμος Γιακουστίδης τη 15η, ο Γιάννης Τσορλίνης, στο ντεμπούτο του, την 40η και ο Μάριος Αγγελόπουλος την 53η.

Στο ατομικό Κορασίδων, η Εβίτα Καβέλη αναδείχτηκε 5η, η Ολυμπία Λυγούρα 11η και η Μαρκέλα Γιαγκιώζη (επίσης στην πρώτη της συμμετοχή) 35η.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας ευχαρίστησαν τον Φαίδωνα Πορτοκάλη και την εταιρία του «THALIS» η οποία χορήγησε τον αθλητικό ρουχισμό των αθλητών και αθλητριών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X