Ξιφασκία: Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Εφήβων ο ΑΡΗΣ! (pics)

από AllAboutARIS

Το πρωτάθλημα Ελλάδας Εφήβων στη Σπάθη Ξιφασκίας στον Πύργο τον Λευκό!

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας το οποίο διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 16/01. Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι το τμήμα Ξιφασκίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ ιδρύθηκε το 2017.

Στην ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και το πρωτάθλημα Ελλάδας συμμετείχαν οι: Γκυ Λεωτόν, Θωμάς Γρόλλιος, Λάζαρος Λεωτόν και Χρήστος Σουσούρας.

Στις 15/01 διεξήχθησαν οι αγώνες του ατομικού προγράμματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στους οποίους ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με έξι αθλητές οι οποίοι κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Ο Θωμάς Γρόλλιος αναδείχτηκε 7ος, ο Γκυ Λεωτόν 9ος, ο Χρήστος Σουσούρας 31ος, ο Λάζαρος Λεωτόν 35ος, ο Ευθύμιος Γιακουστίδης 45ος και ο Φίλιππος Αϊβάζης 47ος.

Στις Νεάνιδες, ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με τρεις αθλήτριες και ειδικότερα με την Ελένη Κάτσινου η οποία κατετάγη 26η, την Ελένη Παπακωνσταντίνου (30ή) και τη Μαρία Χριστοφορίδου (37η), ενώ στο ομαδικό Νεανίδων ο ΑΡΗΣ κατετάγη 6ος.

Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2022 είναι μία συνέχεια της κατάκτησης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων 2021 και της αντίστοιχης 2ης θέσης το 2020.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X