Ξιφασκία: Χάλκινο μετάλλιο για τον Γρόλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (pics)

από AllAboutARIS

Μια ακόμη διάκριση για το τμήμα Ξιφασκίας του ΑΡΗ καθώς ο 15χρονος Θωμάς Αβραάμ Γρόλλιος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο ΟΑΚΑ.

Εξαιρετική και η εμφάνιση του Γκυ Λεωτόν ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση. Οι λοιποί αθλητές Μιχαήλ Παπαδόπουλος και Λάζαρος Λεωτόν έκαναν καλές εμφανίσεις αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό.

Στα ομαδικά, οι τέσσερις αθλητές μας δεν κατάφεραν να επικρατήσουν κατά του Αρίστονα Παιανίας και του Απόλλωνα Βριλησσίων και τελικά κατέκτησαν την 4η θέση μεταξύ των εννέα (9) ομάδων που αγωνίστηκαν.

Διαπρεπείς ήταν και οι εμφανίσεις των αθλητριών μας Μάγδας Τελιπορανίδου και Παρασκευής Χατζηφιλιππίδου, οι οποίες συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως. Η Μάγδα κατετάγη 12η και η Παρασκευή 30η.

Επόμενος στόχος για τους αθλητές μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο ξίφος ασκήσεως, το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7/05).

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας ευχαριστούν θερμά τους προπονητές Παναγιώτη Τελιπορανίδη και Κωνσταντίνο Γουσόπουλο, καθώς και τον Δούκα Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά τη διάρκεια των αγώνων.


Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X