Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα χρυσά μετάλλια της 4ης ημέρας στο Τόκιο (vid)

από AllAboutARIS

Το μεγάλο κατόρθωμα της 13χρονης αθλήτριας σκέιτμπορντ από την Ιαπωνία, το εντυπωσιακό τρίαθλο και φουλ δράση στο Τόκιο. Ποιοι διέπρεψαν κατά την σημερινή 4η μέρα των Αγώνων;

Ο Νορβηγός Κρίστιαν Μπλούμενφελντ αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο τρίαθλο μετά από έναν επικό και εξαντλητικό αγώνα στο Τόκιο. Ο Βρετανός Αλεξ Γι προηγούνταν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε στο τέλος με μόλις 11 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Μπλούμενφελντ. Το χάλκικο απέσπασε ο Νεοζηλανδός Χαιντεν Γουάιλντ.

Σε ηλικία μόλις 13 ετών, η Μομίγι Νισίγια από την Οσάκα της Ιαπωνίας έγραψε ιστορία κερδίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο street skateboarding γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.Στη δεύτερη θέση η 13χρονη Βραζιλιάνα Λεάλ ενώ το χάλκινο απέσπασε η 16χρονη Νακαγιάμα.

Το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα ελεύθερο κατέκτησε η Αριάρνε Τίτμους από την Αυστραλία σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών με 3:56.69. Αν και η πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκης Κέιτι Λεντέρκι προηγούνταν η Τίτμους μπόρεσε να περάσει πρώτη στα τελευταία 50 μέτρα και να αφήσει στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα κολυμβήτρια.

Ο Τόμας Πίντκοκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα της ορεινής ποδηλασίας των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Βρετανός αθλητής κάλυψε τη διαδρομή σε 1:25:14 και άφησε 20 δευτερόλεπτα πίσω του τον Ελβετό Ματίας Φλουκίγκερ Στην τρίτη θέση ο Ισπανός Νταβίντ Βαλέρο Σεράνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, Περικλής Ηλίας, κατετάγη 35ος, καθώς έμεινε τρεις γύρους πίσω από τους πρωτοπόρους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X