Ο αθλητικός εισαγγελέας θα παρέμβει για τις απαράδεκτες προκλήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ;

από AllAboutARIS

Σήμερα (9/10) στις 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο η ομάδα πόλο του ΑΡΗ θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Κι εννοείται ότι πάντα ένας ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, σε οποιοδήποτε άθλημα είναι ένα ντέρμπι.

Αλήθεια όμως, πόσο φρόνιμο κι αν θέλετε συμβατό με όσα επιτάσσει η εποχή μας είναι αυτό που έκανε ο ΑΣ ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν επίσημη φορείς να βγάζουν ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα τους και να γράφουν συνθήματα της θύρας 4, προκαλώντας πριν από παιχνίδι εκτός έδρας. Και ιδιαίτερα μάλιστα σε σε μία περίοδο που διεξάγεται η δίκη για την δολοφονία του Τόσκο, εκεί δίπλα που θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση;

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Αλλά τι μπορεί να πει και να δικαιολογήσει κανείς όταν οι ίδιοι, πέραν του ότι δε σέβονται τον ΑΡΗ, κυρίως δε σέβονται τους ίδιους τους αθλητές τους, αφού με κείμενα σαν κι αυτό που ανέβηκε, επαναλαμβάνουμε, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ, δημιουργούν συνθήκες αντιπαλότητας και οπαδικής αντιπαράθεσης.

Στο συγκεκριμένο “άρθρο”, ο… συντάκτης, χρησιμοποιεί και ειρωνικούς σχολιασμούς του τύπου νεοφώτιστος, αγνοώντας μάλλον ότι νεοφώτιστος είναι αυτός που ΠΡΩΤΗ φορά παίζει στην κατηγορία. Άρα όποιος το έγραψε ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αλήθεια μπορούν να μας πουν πόσα πρωταθλήματα έχουν στο συγκεκριμένο άθλημα; Διότι ο ΑΡΗΣ έχει τέσσερα κι άλλες δύο παρουσίες σε τελικούς Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ… τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι φίλοι του ΑΡΗ βρεθούν σήμερα στο Πεσειδώνιο, καλό θα είναι να έχουν το… μυαλό στο κεφάλι τους. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να απαντήσει στις προκλήσεις, διότι όπως αντιλαμβάνεστε, αφού βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις, σίγουρα θα προκαλέσουν κιόλας. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στην αρχή μιας νέας προσπάθειας και χρειάζεται στήριξη απ’ όλους σε όλα τα επίπεδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X