Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διαθέτει το κολυμβητήριό του σε Δημοτικά Σχολεία της Θεσσαλονίκης

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ήταν πάντα υπέρμαχος της άθλησης από μικρή ηλικία. Έτσι ώστε τα παιδιά να εισέλθουν από νωρίς στον χώρο του αθλητισμού και να μπουν σε σωστό δρόμο, εντός κι εκτός γηπέδων.

Έτσι, δε θα μπορούσε να είναι αρνητικός στο να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του οι μαθητές. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, η οποία ανήκει στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, για τη διάθεση του κολυμβητηρίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Αλκμήνης), εν όψει της έναρξης του προγράμματος του μαθήματος Φυσικής Αγωγής με αντικείμενο την εκμάθηση κολύμβησης στους μαθητές της Γ’ και της Δ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων.

Ο ΑΡΗΣ διαθέτει και φέτος τις εγκαταστάσεις του, στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας των προηγούμενων ετών, ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια εκμάθησης των μυστικών της πισίνας από τους μαθητές.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου και σύμφωνα με τις διαστάσεις τις πισίνας μας, ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων ανά προπονητική ώρα, είναι 16 άτομα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X