Παπαδόπουλος: «Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ, Κώστας Παπαδόπουλος, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, στάθηκε στο γεγονός ότι η δεύτερη αυτή συνεχόμενη νίκη θα δώσει ώθηση στις αθλήτριες.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει ποιοτικό παιχνίδι. Και οι δύο έδειξαν θέληση για τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι που φεύγουμε από τη Λαμία με το τρίποντο. Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε δύο νίκες στη σειρά και αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια».

Στον αντίποδα ο προπονητης της Λαμίας, Κώστας Αγγουράς, ανέφερε: «Το χειρότερο πλευρό παιχνίδι μας από πλευράς άγχους. Μας βγήκε νευρικότητα χωρίς λόγο. Στο τρίτο σετ καταφέραμε να το ξεπεράσουμε, στο 4ο είχαμε το μομέντουμ αλλά μετά το 8-3 κολλήσαμε σε μία περιστροφή. Μας δόθηκε η ευκαιρία να πάμε στο τάι μπρέικ αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ο Άρης ήταν καλύτερος και άξιζε να κερδίσει».

H ανάρτηση του SUPER 3 για το Λαύριο-ΑΡΗΣ (pics)
Προηγούμενο άρθρο H ανάρτηση του SUPER 3 για το Λαύριο-ΑΡΗΣ (pics)
Επόμενο άρθρο Πήρε τους βαθμούς, χαμογέλασε ξανά… και προχωράει
Πήρε τους βαθμούς, χαμογέλασε ξανά… και προχωράει

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News