Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση από τον ΑΣ

από AllAboutARIS

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο ΑΣ ΑΡΗΣ, για τις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 κάτω από τη Θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ θα επαναληφθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλούνται όλα τα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στις 24/09/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Ανέστης Πεταλίδης» (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), κάτω από τη θύρα 3 του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», με τα παρακάτω θέματα:

-Εκλογή Προεδρείου της Τακτικής Γ.Σ. και δύο Πρακτικογράφων.

-Επικύρωση Πρακτικών Τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.

-Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή αυτού.

-Οικονομικός Απολογισμός προηγούμενων ετών και  Προϋπολογισμός έτους 2024-2025 και οικονομική απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

-Τροποποίηση Καταστατικού.

– Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

–Προτάσεις- Ερωτήσεις, Λήψη Αποφάσεων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26/09/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στο ίδιο μέρος, με τα ίδια θέματα και στην οποία απαρτία θα θεωρηθεί η παρουσία όσων μελών και αν παραβρεθούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου «οι δηλώσεις υποψηφιότητας για τα όργανα του Σωματείου υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο έως και την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης», και δη, έως 23/09/2024 και ώρα 15:00 στα γραφεία του Συλλόγου (Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», Αλκμήνης 69, 2ος όροφος)

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προτεινόμενα Άρθρα