Πυγμαχία: Μετάλλια για τον ΑΡΗ στο 1ο διεθνές τουρνουά Αιτολωκαρνανίας

από AllAboutARIS

Με μετάλλια και αγωνιστική εμπειρία επέστρεψε η αποστολή του τμήματος πυγμαχίας Α.Σ ΑΡΗΣ από το 1ο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας Αιτολωκαρνανίας που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στις πόλης της Αμφιλοχίας και Αγρινίου.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εθνικές ομάδες όπως της Αρμενίας, της Ρουμανίας, της Κύπρου και της Ελλάδας.

Ο ΑΡΗΣ συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.  Αναλυτικά:

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Καλπάκης Τριαντάφυλλος στην κατηγορία παμπαίδων στα 44 κιλά και ο Ευμορφόπουλος Παναγιώτης στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ο Κωνσταντινούδης Γιώργος στην κατηγορία νέων στα 57 κιλά και ο Φραγκίδης Απόστολος στην κατηγορία παμπαίδων στα 75 κιλά.

Οι πρωταθλητές μας Κωνσταντινούδης Πέτρος και Κουλούρης Μανώλης αγωνίστηκαν σε αγώνες τύπου sparring λόγω μη προσέλευσης των αντιπάλων τους. Επίσης σε αγώνες τύπου sparring αγωνίστηκε η Κοντέλη Δέσποινα στην κατηγορία των κορασίδων, όπως και οι αθλητές της παιδικής μας ακαδημίας Οικονόμου Νικόλαος, Οικονόμου Γεώργιος, Ζαρζαμπίδης Παναγιώτης, Μπόνιας Παύλος και Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος.

Την ομάδα συνόδευαν οι προπονητές Γκαβέζος Γεώργιος και Δερματόπουλος Νικόλαος οι οποίοι έμειναν απολυτά ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους.

Το τμήμα πυγμαχίας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του τμήματος Tachtsidis CARS και Τηλέμαχο Χαριτάκη, για τη βοήθεια της πραγματοποίησης του ταξιδιού, όπως και να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους διοργανωτές του τουρνουά, Πάνο Δουμάζιο και Δημήτρη Ευαγγελίου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X