Πόλο Ανδρών: Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη, με τον ΑΟ Καλαμακίου (Κυριακή, 05/03)

Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Κυριακή, 05/03) στο Ποσειδώνιο τον ΑΟ Καλαμακίου στις 14:00, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Παυλίδη έχει ως στόχο να πετύχει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της και η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη για να δώσει ώθηση στην ομάδα.

Ο συνεργάτης του Κώστα Παυλίδη, Νίκος Μαρίνης, δήλωσε: «Θεωρητικά είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε 100% συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την είσοδό μας στα play-offs. Γι’ αυτόν τον λόγο, θέλουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας την Κυριακή».

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στους πολίστες μας.

NBA: Απίθανος Ραντλ εκτέλεσε με 43 πόντους και το νικητήριο καλάθι τους Χιτ (vid)
Προηγούμενο άρθρο NBA: Απίθανος Ραντλ εκτέλεσε με 43 πόντους και το νικητήριο καλάθι τους Χιτ (vid)
Επόμενο άρθρο Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο ΑΡΗΣ για το «16 στα 16»
Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο ΑΡΗΣ για το «16 στα 16»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News