Πόλο Ανδρών: Παραμένει στον ΑΡΗ ο Νίκος Μαρίνης

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρίνη.

Ο Νίκος Μαρίνης θα παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρόνια ως συνεργάτης στο πλευρό του προπονητή Κώστα Παυλίδη, στο προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, ο Νίκος Μαρίνης δήλωσε:

«Ακόμα μια χρόνια φτάνει στο τέλος της (μένουν οι τελικές φάσεις των εφήβων και των παίδων). Μια χρόνια με απόλυτα θετικό πρόσημο για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την επόμενη χρόνια που περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο το Α.Σ ΑΡΗΣ, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, αλλά και τον ταμία του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα, για την εμπιστοσύνη να συνεχίσουμε και τη νέα χρόνια μαζί. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον συνεργάτη μου, κ. Κωνσταντίνο Παυλίδη, για την εξαιρετική συνεργασία όλη τη χρόνια αλλά και τους κ.κ. Χατζίδη Παναγιώτη και Τσολακούδη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, θα ήθελα να πω και ένα ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΡΗ που μας στήριξε και μας βοήθησε τη φετινή χρονιά και περιμένουμε αντίστοιχη στήριξη και στη νέα σεζόν που ακολουθεί».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X