Πόλο Ανδρών: Παραμένει στον ΑΡΗ ο Παπαδόπουλος

από Γιώργος Γκάτος

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δανιήλ Παπαδόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Δανιήλ Παπαδόπουλος είναι γεννηθείς το 2000 και αγωνίζεται ως περιφερειακός. Ο ΑΡΗΣ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 από τον ΠΑΟΚ και ο 24χρονος άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία επιτυχημένη σεζόν.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΡΗ και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους και τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για ακόμα μια χρόνια στην ομάδα.

Η φετινή ομάδα θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς, καθώς το πρωτάθλημα πρόκειται να γίνει πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο. Εμείς καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Στόχος της ομάδας θα είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι και έτσι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία με δυνατά και όμορφα παιχνίδια από όλες τις ομάδες.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ που μας στηρίζει κάθε χρόνο και θα θέλαμε να είναι κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια καθώς η παρουσία του είναι απαραίτητη για μια πετυχημένη σεζόν».

Προτεινόμενα Άρθρα