Πόλο Γυναικών: Ο Αργύρης Παυλίδης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή του Αργύρη Παυλίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αργύρης Παυλίδης είναι ο νέος προπονητής του ΑΡΗ, αν και στον σύλλογο… μόνο νέος δεν είναι. Ο έμπειρος κόουτς έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΡΗ. Διετέλεσε αθλητής του τμήματος υδατοσφαίρισης από το 1987 και αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα και στο πρωτάθλημα της Α1. Στη μεγάλη κατηγορία, ως αθλητής, έχει παίξει και στους Ηλυσιακό, Χαλκίδα, ενώ έχει πλούσια παρουσία στις Εθνικές Ομάδες Νέων, Εφήβων, Παίδων, έχοντας κατακτήσει ένα Βαλκανικό Κύπελλο.

Ως προπονητής, ο Αργύρης Παυλίδης ήταν χεντ κόουτς στην ανδρική ομάδα Πόλο του ΑΡΗ τη σεζόν 2006-07 και το 2015-16. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 οδήγησε την ομάδα Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας στη 2η θέση της Α2, όμως οι «κιτρινόμαυρες» δεν κατέκτησαν την άνοδο λόγω του Covid-19, αφού τα πρωταθλήματα διακόπηκαν.

«Θα προσπαθήσουμε για την άνοδο»

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην ομάδα Πόλο Γυναικών του ΑΡΗ, ο Αργύρης Παυλίδης τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΡΗ. Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί πρέπει να ανέβουμε στα σαλόνια. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σ’ αυτό που θα υποσχεθεί ο καθένας, με τελικό στόχο την άνοδο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο σύλλογος είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης».

*Στη φωτό ο Αργύρης Παυλίδης (δεξιά) με το μέλος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Πόλο Γυναικών, Κωνσταντίνο Μορφιάδη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X