Σάκκαρη: “Ήταν πιο δροσερά σήμερα, καλύτερες συνθήκες για εμένα”

από AllAboutARIS

Η Μαρία Σάκκαρη «επιβίωσε» για άλλη μια φορά στο Indian Wells και η χαρά της ήταν εμφανής στην on court συνέντευξή της μετά τον αγώνα με την Καρολίνα Πλίσκοβα.

«Με σκότωσε πριν δύο εβδομάδες στο Ντουμπάι, έπαιξε πολύ καλά», είπε για την 31χρονη Τσέχα. «Σήμερα ήταν καλό το επίπεδο και από τις δυο μας. Ήξερα ότι θα έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό, το επίπεδο που είχα στα προηγούμενα ματς δεν ήταν αρκετό για να νικήσω την Καρολίνα. Ευτυχώς έπαιξα πολύ καλύτερα. Ξέρω ότι είχα πολλά χαμένα μπρέικ πόιντ, είμαι περίεργη να δω πόσα είχα (7/29!). Είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις, διότι σερβίρει εξαιρετικά και χτυπάει δυνατά την μπάλα. Οι συνθήκες ήταν καλύτερες για μένα, γιατί ήταν πιο δροσερά. Είναι πολύ ωραίο court αυτό, είναι η πρώτη μου φορά στο Stadium 3»

Πώς κατάφερε να επιστρέψει στο τρίτο σετ μετά τα δέκα χαμένα μπρέικ πόιντ και το 0-2 της Πλίσκοβα; «Το έχω κάνει πολλές φορές, να είμαι πίσω με μπρέικ στο δεύτερο ή τρίτο σετ και να βρίσκω τον τρόπο να το γυρίσω. Ήταν μια από αυτές τις μέρες, μιλούσα καλά στον εαυτό μου, έλεγα στον εαυτό μου ότι έχω κάνει μπρέικ αρκετές φορές στο ματς, ότι θα μπορούσα να το ξανακάνω, ότι δεν είχε σημασία που ήμουν πίσω. Ήταν φοβερό γκέιμ, είχα εννέα μπρέικ πόιντ (σ.σ. είχε δέκα, την παρέσυρε η δημοσιογράφος!), αλλά σίγουρα είχα πολύ περισσότερα σε όλο τον αγώνα».

Στη συνέχεια θα παίξει με Πέτρα Κβίτοβα ή Τζέσικα Πεγκούλα. «Ξέρω και τις δύο πολύ καλά. Έχω παίξει με την Πέτρα πολλές φορές, αλλά ειδικά με την Τζες έχουμε παίξει αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Παίζουν και οι δύο καλά, είμαστε εδώ για κάποιον λόγο, δεν περάσαμε με walkovers. Θα είναι διαφορετικά ματς, στην Πέτρα αρέσει να χτυπάει δυνατά την μπάλα, να παίζει σύντομους πόντους, στην Τζες αρέσουν τα ράλι και είναι πολύ σταθερή στη βασική γραμμή, θα έχει ενδιαφέρον».

Όσο για τα σημερινά πλάνα της; «Θα χαλαρώσω, θα φάω και μετά θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Παίζω αύριο, αν είχα ρεπό μπορεί να ερχόμουν να δω το ματς του Σίνερ με τον Βαβρίνκα. Θα το δω στην τηλεόραση».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X