Τεντόγλου: «Πάντα στο μυαλό μου το Παγκόσμιο ρεκόρ!» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, τονίζοντας ότι ο επόμενος στόχος είναι το Χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του χρόνου, αλλά και ένα Παγκόσμιο ρεκόρ!
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν πολύ καλός αγώνας για μένα. Έκανα αυτό που ονειρευόμουν. Ένα ρεκόρ αγώνα. Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Ήταν απίστευτος ο κόσμος, εκπληκτικός. Δεν είδα κενή θέση στη κερκίδα του μήκους. Ήταν η οικογένειά μου εδώ, η εθνική ομάδα και έκαναν φοβερή κερκίδα και τους ευχαριστώ.

Πριν τον αγώνα είπα στα παιδιά της ομάδας ότι αν κάνω άκυρο στο πρώτο άλμα, θα κερδίσω. Δεν το είπα τυχαία γιατί είναι εύκολο να ρυθμίσεις ένα άκυρο άλμα μετά. Πήγα για ένα άλμα ασφαλείας και στη συνέχεια στο 8,52μ. είχε άπνοια και είπα… εδώ είμαστε.

Πιστεύω πως είμαι κλάση ανώτερος ακόμη κι αν χάνω κάποιους αγώνες. Είμαι σταθερά στο βάθρο. Είναι δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια, αλλά το παλεύω. Στους αγώνες μεταλλίων το πιστεύω όμως πολύ. Ήρθα με σιγουριά στον τελικό και δεν περίμενα να πάει κάτι λάθος.

Το ότι είμαι 24 ακόμη και έχω τόσα μετάλλια, δε λέει κάτι. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Στο Ορεγκον μου ξέφυγε το χρυσό. Του χρόνου δεν θα μου ξεφύγει. Είμαι χαρούμενος πάντως που εδώ έκανα ρεκόρ αγώνων. Αυτό ψάχνεις σε τέτοιους αγώνες.

Το έψαξα και στο παγκόσμιο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Στο μυαλό μου πάντα θα υπάρχει το παγκόσμιο ρεκόρ και θα προσπαθώ να το πλησιάζω».

Προτεινόμενα Άρθρα