Τη Δευτέρα (02/09) στην κυκλοφορία το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για τα τμήματα Bόλεϊ του Α.Σ. ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και τα τμήματα Βόλεϊ Γυναικών και Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα (02/09) τίθεται σε κυκλοφορία το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, το οποίο θα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των δύο ομάδων του συλλόγου.

Το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 80 ευρώ και θα είναι κοινό στα δυο τμήματα, ήτοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται σε όλους τους αγώνες βόλεϊ και των δυο τμημάτων. Το ενιαίο εισιτήριο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινισμένο γήπεδο της Μίκρας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας και να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται και στα δυο τμήματα. Αποδεδειγμένα μαζί έχουμε καταφέρει πολλά.

Σημειώνεται ότι με κάθε εγγραφή στις ακαδημίες των τμημάτων του Βόλεϊ ο κάθε αθλητής δικαιούται και ένα διαρκείας που ισχύει για τον ίδιο και έναν εκ των δυο γονέων του/της.

Επιπλέον, τα ενεργά τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα έχουν έκπτωση 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 τίθενται σε κυκλοφορία:

-Από τα Γραφεία Μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ από την οδό Παπαναστασίου

-Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 17:00 από τη γραμματεία του Συλλόγου του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Αλκμήνης 69).

Προτεινόμενα Άρθρα