Τσιτσιπάς: “Απολαμβάνω τη ζωή – Βλέπω το τένις από άλλη οπτική”

από AllAboutARIS

«Προσπαθώ να δω το τένις από μια οπτική την οποία δεν είχα παλιότερα», είπε στην ιστοσελίδα της ATP εν όψει της συμμετοχής του στο Mallorca Championships o 23χρονος τενίστας. «Οι προσδοκίες μου δεν είναι τόσο υψηλές, για να είμαι ειλικρινής. Απολαμβάνω τη ζωή, δημιουργώ ωραίες αναμνήσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτές τις μέρες».

Και συνέχισε: «Δεν στοχεύω σε κάποιο αποτέλεσμα, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Έχω παίξει αρκετούς αγώνες τελευταία και στους περισσότερους τα πήγα καλά, αλλά στ’ αλήθεια θέλω απλά να το απολαύσω και νιώθω πως αξίζω λίγη διασκέδαση».

Ο Στεφ μίλησε και τις μέρες του στη Μαγιόρκα: «Αυτό που έχω απολαύσει μέχρι στιγμής είναι τα πρωινά μπάνια στη θάλασσα. Δεν είμαι μεγάλος φαν της πισίνας, αλλά μου αρέσει να περνώ τον χρόνο μου κολυμπώντας στη θάλασσα και στην παραλία που είναι δίπλα στο σπίτι που μένουμε. Είναι πολύ όμορφο να το έχεις αυτό ενώ παίζεις στο tour, επειδή δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Επίσης μου θυμίζει το μέρος που μεγάλωσα. Είχα αυτή τη ζωή πριν γίνω επαγγελματίας τενίστας και αυτό με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Το να έχω την ευκαιρία να παίζω σε ένα τουρνουά σαν κι αυτό και να νιώθω τόσο οικεία, να είμαι στην παραλία με τους αγαπημένους μου και να απολαμβάνω τη ζωή, είναι καμία φορά δύσκολο όταν ζεις μακριά από το σπίτι σου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X