Τσιτσιπάς: “Μεγάλη τιμή η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο τένις”

από AllAboutARIS

Την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει τα παιχνίδια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο απέναντι στον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ και ήδη ζει το όνειρο του στην Ιαπωνία.

«Η εμπειρία που βιώνουμε συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη. Και οι δυο μας θέλαμε πολύ να είμαστε εδώ, τώρα που είναι πραγματικότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Ερχόμαστε από την Ελλάδα, γι’ αυτό και οι Ολυμπιακοί σημαίνουν πολλά για μας. Και οι δυο μας συμφωνούμε στο ότι είναι μεγάλη τιμή που η ελληνική σημαία θα έχει εκπροσώπους και στο τένις αυτή τη χρονιά», σημειώσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Ελλάδα επιστρέφει στο τένις στους Ολυμπιακους Αγώνες για πρώτη φορά μετά από το Πεκίνο (2008) και ο Στέφανος είχε παίξει στο Τόκιο το 2018: «Έχω παίξει στο Ariake στο παρελθόν. Είναι ένα από τα ωραιότερο στάδια που έχει να προσφέρει το τένις. Μου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ, το πως αγαπούν τον αθλητισμό και το τένις. Δυστυχώς δεν θα τους έχουμε και δεν θα είναι το ίδιο, συνολικά όμως ανυπομονώ να έχω μια πολύ καλή εμπειρία από την παραμονή μου εδώ».

Όσο αφορά τον Γερμανό αντίπαλο του στην πρεμιέρα είπε: «Θα είναι μάχη των backhand, ναι. Τον έχω αντιμετωπίσει μερικές φορές στο παρελθόν και ελπίζω να κάνω καλό ξεκίνημα. Θα πάω για ένα επιθετικό παιχνίδι, θέλω να παίξω έξυπνα και να το φέρω στα μέτρα μου. Οι συνθήκες εδώ είναι λίγο διαφορετικές, γιατί τις τελευταίες δυο εβδομάδες έπαιζα σε άλλη επιφάνεια και διαφορετικές συνθήκες, αλλά νομίζω ότι μετά από δυο προπονήσεις που έκανα νιώθω πολύ καλά. Το σώμα και το μυαλό μου είναι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα που να με απασχολεί τώρα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X