Τσιτσιπάς: “Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εμφανώς φορτισμένος, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του αντιπάλου του, συγχαίροντας τον Σέρβο και την ομάδα του.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα. Πρώτη φορά έπαιξα στον τελικό, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά εν μέσω αποθέωσης και πρόσθεσε:

«Ο Νόλε μας έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια τι σπουδαίος πρωταθλητής είναι, πόσα έχει πετύχει. Είναι πηγή έμπνευσης όσα έχει καταφέρει. Θα ήμουν ευτυχισμένος να πετύχω τα μισά από όσα έχει καταφέρειεκείνος. Φυσικά, δεν είναι μόνο ο Νόβακ, αλλά υπάρχει και η ομάδα που τον έχει βοηθήσει να φτάσει εκεί. Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε στο γήπεδο μόνοι, ότι παίζουμε για τους εαυτούς μας, αλλά υπάρχει πάντα μια ομάδα από πίσω».

Ενώ για τον κόσμο, ανέφερε: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, ήταν διαρκώς δίπλα μου και με στηρίζουν, με βοήθήσουν να πετύχω τους στόχους μου , τα όνειρά μου. Ευχαριστώ το Roland Garros που έκανε αυτές τις δύο εβδομάδες υπέροχές. Ελπίζω να επιστρέψω και να δείξω ένα ωραίο θέαμα και πάλι».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X