Χρήστος Πλάσαρης: “Προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα νέα παιδιά”

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος του τμήματος kick boxing του ΑΡΗ, Χρήστος Πλάσαρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS TV και μίλησε για το τμήμα των επιτυχιών και τα μαχητικά αθλήματα!

Αναλυτικά:

Με το ευ αγωνίζεσθε να μας καθοδηγεί προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα νέα παιδιά. Πάνω από 40 άτομα βρίσκονται στις τάξεις μας, πάνω από τους μισούς στο αγωνιστικό κλίμα. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε μελλοντικούς πρωταθλητές, με σκληρή δουλειά και επιμονή.

Το γυμναστήριο μας είναι κάτω από την θύρα 1 του “Βικελίδης”. Δίπλα από τα γραφεία του ΑΣ.

Για την εμπιστοσύνη που πήρε από τον ΑΣ:

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Έχουμε κανει ανακαίνιση στο γυμναστήριο, με προδιαγραφές εξωτερικού. Στην Ελλάδα λίγα γυμναστήρια είναι σε αυτό το επίπεδο. Τα παιδιά και οι γονείς είναι ευχαριστημένα. Χτίζουμε χαρακτήρα. Με τα παιδιά που είναι σε αγωνιστικό επίπεδο δουλεύουμε ασταμάτητα και σκληρά.

Για τα ταμπού που υπάρχουν γύρω από τα μαχητικά αθλήματα:

Ακόμη και οι ερασιτέχνες μπορούν να έρθουν, ακόμη και για απλή αυτοάμυνα, και γυναίκες. Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι να έρθουν για να γυμναστούμε παρέα.

Είναι άδικη η προσέγγιση στα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Να το πούμε στον κόσμο αυτό! Γιατί φοβούνται χωρίς λόγο.  Πάμε βήμα βήμα, με τεχνική και διδαχή των απλών πραγμάτων.

Θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους γονείς να δουν μια προπόνηση. Μια δοκιμή θα τους πείσει. Χτίζουμε χαρακτήρες για τα παιδιά μας. Ένα υγιές μυαλό και σώμα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και μαθαίνουμε στα παιδιά να περπατούν με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια!

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους! Ακολουθήστε μας στο instagram για τα προγράμματα. Πρωί – απόγευμα και ώρες θα τα βρείτε εκεί αναλυτικά!

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία!

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X