Ξεκίνημα με Κύπελλο

από AllAboutARIS

Η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ξεκινάει με παιχνίδι Κυπέλλου τις φετινές της επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στις 11 και 12 Νοεμβρίου έχει οριστεί το πρώτο τζάμπολ του 19ου Πανελλήνιου κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ. Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο ΑΡΗΣ θα παίξει με την Ίριδα Καβάλας.

“Βάσει κλήρωσης, η ομάδα μας ξεκινάει με ένα αρκετά δυνατό τέστ τις φετινές υποχρεώσεις της. Η προετοιμασία του τμήματος έχει ήδη αρχίσει και σταδιακά ανεβαίνουν και οι αγωνιστικοί ρυθμοί . Η κλήρωση φέρνει στο δρόμο μας την Ίριδα Καβάλας στον πρώτο γύρο . Με νίκη υποδεχόμαστε το πάντα υπολογίσιμο Ηράκλειο. Αν όλα πάνε καλά στους ημιτελικούς διασταυρώνονται οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές ΑΡΗΣ WBC και Άτλας Αθηνών. Το εισιτήριο δίνει πλέον τελικό. 

Οι παίκτες καλούν όλους τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του τμήματος σε μία δύσκολη αγωνιστικά σεζόν , όπου θα καταθέσουν ψυχή και σώμα μέσα στο παρκέ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ”. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα