"Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Εύθυμης Πιπελίδης, προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΡΗ μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air και στον Libero 107.4 για την φετινή χρονιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Εύθυμης Πιπελίδης  τόνισε αρχικά: «Πρώτη αγωνιστική με τον Φίλιππο Βέροιας, 2η αγωνιστική με το Πανόραμα στην έδρα μας. Δέκα ομάδες στην Α1 είναι καλός αριθμός, είχαμε το περιστατικό με τον Αμύντα Αμυνταίου που δεν κατέβηκε. Ήταν δύσκολο για μία ομάδα να της ζητήσουν μετά να κατέβει».

 

Ο προπονητής του ΑΡΗ συνέχισε λέγοντας για την ομάδα, όσον αφορά τις προσθήκες αλλά μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Έκανε αρκετές προσθήκες η ομάδα, ήρθαν νέα φιλόδοξα κορίτσια. Μέλη της Εθνικής ομάδας, πήραμε την πιο έμπειρη τερματοφύλακα της Α1, για να μας βοηθήσουν στην αποστολή μας. Δεν είναι εύκολο όταν ένας σύλλογος όπως ο ΑΡΗΣ παίζει στην Α1. Σε όποιο γήπεδο και να πας, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον ΑΡΗ, το είδα και με την ανδρική ομάδα. Αυτό είναι θεμιτό, απλά μιλάμε για την δυσκολία που αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, το μοναδικό μας μειονέκτημα είναι ότι μία ομάδα Α1 δεν μπορούμε να κάνουμε σε ένα γήπεδο ολόκληρη προπόνηση. Έχουμε μισό γήπεδο, λόγω των ωρών, δεν έχουμε ούτε μία μέρα» και πρόσθεσε: «Αλλά δεν γίνεται σύλλογοι που είναι χαμηλότερης κατηγορίας να έχουν μόνοι τους ώρες και ο ΑΡΗΣ που παίζει Α1 να μην έχει ούτε μία ώρα μόνος του. Δεν είναι δίκαιο αυτό που γίνεται. Αυτό είναι τραγικό, μία ομάδα Α1 από Δευτέρα ως Παρασκευή να μην έχει μία ώρα μόνη της στο γήπεδο. Έχω δουλέψει 21 χρόνια προπονητής, δεν έχει λογική αυτό. Ποιος είναι υπεύθυνος που ο ΑΡΗΣ, μία ομάδα Α1 να μην έχει δικαίωμα να κάνει μία ώρα μόνη της στο γήπεδο προπόνηση».

 

Αναφορικά με την συνεργάτιδα του, Αθηνά Αλεξιάδου είπε: «Μόλις έμαθα ότι η Αθηνά Αλεξιάδου αποφάσισε να σταματήσει, μόλις συμφώνησα για την νέα σεζόν, ζήτησα να είναι και η Αθήνα μαζί μου. Είναι έξυπνη,  ξέρει το άθλημα και έχει αρκετές αρετές για να βοηθήσει την ομάδα».

 

Για τον αγώνα της πρεμιέρας την Κυριακή είπε: «Θα χαρώ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, και τα κορίτσια θα παίξουν διαφορετικά με τους φιλάθλους στο γήπεδο».

 

Προτεινόμενα Άρθρα