Το μήνυμα του Πετρούνια για την τραγωδία στη Δυτική Ατική (pic)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Θέλω να εκφράσω την συμπόνοια και την συμπαράσταση μου στους συμπατριώτες μας που περνάνε δύσκολα μετά την φονική καταιγίδα"

O παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός Ολυμπιονίκης έγινε δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο μετά την επιτυχία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ όπου κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο.

Ο Έλληνας αθλητής έστειλε και το δικό του μήνυμα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική και που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 16 ανθρώπους.

«Εξοχότατε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Προκόπη Παυλόπουλε, Τα θερμά ευχαριστήρια μου για την πρόσκληση και την υποδοχή σας στο Προεδρικό Μεγάρο.
Εξοχότατε Κ. Πρόεδρε αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή που μου κάνατε να μου εκφράσετε τις ευχαριστίες σας ,ιδίως μια τέτοια σοκαριστική ημέρα για όλη την Ελλάδα. 
Θέλω να εκφράσω την συμπόνοια και την συμπαράσταση μου στους συμπατριώτες μας που περνάνε δύσκολα μετά την φονική καταιγίδα.
#PresidentofHellenicDemocracy #Hellas # Gymnastics #Petrounias» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Προτεινόμενα Άρθρα