Πέντε και λίγα ήταν (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Στόουκ πήγε χαλαρή στο Γουέμπλεϊ και το μόνο που κατάφερε ήταν να παίξει τον ρόλο του σάκου του μποξ

Αν της βγει το παιχνίδι και το επιτρέψει και ο αντίπαλος, το θέαμα που προσφέρει στο γήπεδο είναι εκπληκτικό. Αν η φονική τετράδα των Κέιν, Άλι, Σόν, Έρικσεν βρει κάποιο αντίπαλο… μπόσικο, τότε το κοντέρ γράφει πολλά.

 
Η Στόουκ πήγε χαλαρή στο «Γουέμπλεϊ» και το μόνο που κατάφερε ήταν να παίξει τον ρόλο του σάκου του μποξ.

Η ομάδα του Ποκετίνο άφησε πίσω της την εσωστρέφεια και την μίνι – κρίση και με το ευρύ 5-1 επί των «πότερς» πλησίασε ξανά στον πόντο την πρώτη τετράδα σε ένα χορταστικό απόγευμα για τον κόσμο της.

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League (12 γκολ) Χάρι Κέιν έκανε και πάλι το καθήκον του με δύο όμορφα γκολ, Σον και Έρικσεν έκαναν κι αυτοί το κομμάτι τους, με την Στόουκ να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής με τον Σόουκρος, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ!

Η ομάδα που εξακολουθεί να πετάει κάτω από τα ραντάρ και να αφήνει άφωνο όλο τον κόσμο στην Αγγλία είναι η Μπέρνλι. Ο Σον Ντάις νίκησε στην παρτίδα σκάκι τον έτερο tactician Μάρκο Σίλβα και η νίκη με 1-0 φέρνει τους «κλάρετς» στον ένα βαθμό από το Champions League, με τον εκπληκτικό απολογισμό των 28 βαθμών, που έχουν μαζευτεί μόλις με 15 γκολ στο ενεργητικό τους!

Προτεινόμενα Άρθρα