Τα λαμπερά εγκαίνια του kick boxing (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την περασμένη εβδομάδα το τμήμα kick boxing του ΑΡΗ έκανε τα εγκαίνια του νέου του γυμναστήρου, μαζί με τον κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του.

Αναλυτικά το αφιέρωμα της “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”: 

Μια ξεχωριστή γιορτή πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη το κικ μπόξινγκ του ΑΡΗ, ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα του Συλλόγου, που συνδύασε τα εγκαίνια του νέου του γυμναστηρίου με την κοπή βασιλόπιτας.

Ο κόσμος πλημμύρισε από νωρίς το χώρο έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης” σε σημείο που οι περαστικοί έπρεπε να κάνουν… παράκαμψη από το απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Παπαναστασίου. 

Οι υπεύθυνοι του τμήματος διοργάνωσαν μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική – επιστρατεύτηκε ντιτζέι για την περίσταση – χάπενινγκ και διασκέδαση, η οποία, μάλιστα, συμπεριλάμβανε και σόου με πυροτεχνήματα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά ο καινούριος χώρος, που είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα γυμναστήρια του αθλήματος σε όλα την Ελλάδα. Η διαμόρφωσή του ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και έγινε με προσωπική δουλειά, αλλά και θυσίες των ανθρώπων του τμήματος με το αποτέλεσμα, πάντως, να τους δικαιώνει πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακόμιση στο νέο γυμναστήριο έγινε αναγκαστικά γιατί το κικ μπόξινγκ του ΑΡΗ αριθμεί πλέον τόσα πολλά μέλη, που δεν υπήρχε χώρος να προπονηθούν σωστά στην προηγούμενή τους αίθουσα, άλλη μια απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα.

Μια “γεύση” από ποδόσφαιρο

Καλεσμένη στην εκδήλωση ήταν όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος ανέλαβε να κόψει την πίτα, αλλά και την κορδέλα των εγκαινίων.

Ηχηρό “παρών” έδωσε η ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς σχεδόν η… μισή έκανε την εμφάνισή της. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Σπανός και ο στενός του συνεργάτης Σωτήρης Βίνος, ο Πασχάλης Μελισσάς, ο γενικός αρχηγός Στάθης Φριλίγγος και από παίκτες οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Ούγκο Σόουζα, Στέλιος Μαραγκός και Νίκος Τσουμάνης.

Οι σχέσεις των δυο τμημάτων, άλλωστε, είναι πολύ καλές και υπάρχει συνεργασία, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές επισκέπτονται το γυμναστήριο του κικ μπόξινγκ για να δουλέψουν με συγκεκριμένες ασκήσεις πάνω στην ενδυνάμωση και την έκρηξή τους.

Τα καλύτερα έρχονται

Η γιορτή αυτή ήταν βέβαια μια παρένθεση στο πρόγραμμα των αθλητών, καθώς καθημερινά οι κικ μπόξερς του ΑΡΗ προπονούνται σκληρά και μεθοδικά για να είναι πάντα σε φόρμα.

Η επιτυχημένη περσινή χρονιά που έκλεισε με οκτώ μετάλλια – τέσσερις πρώτες θέσεις και τέσσερις δεύτερες – στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα δώσει τη θέση της στη νέα με ακόμη περισσότερες διακρίσεις, όπως όλα δείχνουν. 

Η αρχή θα γίνει σε μια εβδομάδα, στις 17 Φεβρουαρίου, με συμμετοχή τριών πολύ καλών αθλητών. Συγκεκριμένα του Μάγκλι Μπένγκου, του Αλέξανδρου Μεχτσιάν και της Κατερίνας Τάτση στην επαγγελματική βραδιά “Τημενίδαι 2018”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Live Stage Club στην παραλία της Κατερίνης.

Έπειτα, σε δυόμιση περίπου μήνες, αντιπροσωπεία αθλητών του ΑΡΗ, που στην ουσία θα αγωνιστεί ως εθνική ομάδα της χώρας μας με υπεύθυνο αποστολής τον επικεφαλής προπονητή Στέλιο Σκέμπη, θα μεταβεί στη Γερμανία για να αγωνιστεί σε παγκόσμιο επαγγελματικό επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα