Στο πλευρό των δύο Ελλήνων στρατιωτικών το ανδρικό βόλεϊ (pics)

από AllAboutARIS

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ βρέθηκε εχθές στην Ορεστιάδα για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα και δεν παρέλειψε να εκφράσει την συμπαράσταση της στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Τουρκία.

Με νίκη 0-3 ( 24-26 ,16-25 , 10-25 ) μέσα στην Ορεστιάδα επί της ομώνυμης ομάδας προχώρησε η ανδρική μας ομάδα παρουσία αρκετών φιλάθλων μας , τερματίζοντας 2η στην ειδική βαθμολογία των play out και ενδεχόμενα θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα του Μακεδονικού

ΥΓ. Πριν το παιχνίδι, αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον Γεν. Αρχηγό του τμήματος και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ κ. Βαρβούτα Ιωάννη και τον αρχηγό της ομάδας μας αθλητή Σκαρλατίδη Νικόλαο, συνοδευόμενη από ανθρώπους της Ορεστιάδας, δηλώσαμε την συμπαράσταση όλου του ΑΡΗ μας στις οικογένειες των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκονται φυλακισμένοι στις τούρκικες φυλακές, δίνοντάς τους από μια μπλούζα με υπογραφές των παικτών και από μια εικόνα του ΑΓ.Δημητρίου με την ευχή να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια των παιδιών .

Προτεινόμενα Άρθρα