Δέκα μετάλλια για την πυγμαχία του ΑΡΗ! (pics)

από AllAboutARIS

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ  ΑΡΗΣ στην μνήμη του Παντελή Γκαβέζου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨, με τους αθλητές του ΑΡΗ να κατακτούν 8 μετάλλια συνολικά.

Στους αγώνες συμμετείχαν δεκαπέντε σύλλογοι από την Βόρειο Ελλάδα με ογδόντα πυγμάχους όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες το Σάββατο διεξήχθησαν σε δυο περιόδους , στην  πρώτη  συμμετείχαν μικροί σε ηλικία αθλητές από παιδικές ακαδημίες και στην δεύτερη πραγματοποιήθηκαν αγώνες ενηλίκων οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με 7 αθλητές στους αγώνες των παιδικών ακαδημιών, τους Δημήτριο Ράπτη, Πέτρο Κωνσταντινούδη, Γεώργιο Ελευθεριάδη, Αλέξανδρο Κωνσταντινούδη, Τριαντάφυλλο Καλπάκη, Δημήτριο Τσάμη και Εμμανουήλ Κατσουπάκη Λάζαρο και με 10 αθλητές στους αγώνες ενηλίκων από τους οποίους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν, ο Κουλούρης Εμμανουήλ στα 44.5 κιλά και ο Κωνσταντινούδης Γεώργιος στα 46 κιλά στην κατηγορία παμπαίδων, η Σιαπάτη Αφροδίτη στα 57 κιλά στην κατηγορία των γυναικών, στην κατηγορία ανδρών ο Νάκος Λεωνίδας στα 81 κιλά, ο Πόππης Αθανάσιος στα 69 κιλά, ο Καρανικόλας Δημήτρης στα 75 κιλά και ο Δρούγος Ιωάννης στα +91 κιλά. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά η Μέτσκα Παναγιώτα και στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά ο Καλαϊτζίδης Στέφανος και ο Πιτιανούδης Σταύρος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός φίλαθλος κόσμος της πυγμαχίας ,ο οποίος γέμισε την αίθουσα. Επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδρυτής του τμήματος και για 30 χρόνια προπονητής Μιχάλης Μπογδάνος και ο Γεν. Γραμμ. της Ε.Ο.Πυγμαχίας  Βεργόπουλος Βασίλειος.

Προτεινόμενα Άρθρα