Το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία Laser Radial κατέκτησε η Αθανασία Φακίδη

Χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς η Φακίδη

Το χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία Laser Radial κατέκτησε η Αθανασία Φακίδη

Στα RSX ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης πήρε την 4η θέση με 37 βαθμούς και ο Γιώργος Φράγκος την 9η με 90 βαθμούς ποινής

Η Μαρία Βλάχου κατέλαβε την 11η θέση με 109 βαθμούς ποινής σε σύνολο 15 σκαφών. Στα Laser Standard ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης πήρε το ασημένιο μετάλλιο με 48 βαθμούς ποινής, πίσω από τον Ισπανό νικητή Χοακίν Μπλάνκο Αλμπαλάτ (33 βαθμοί ποινής). Ο Αντώνης Μπουγιούρης τερμάτισε 9ος με 89 βαθμούς και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 14ος με 118 βαθμούς ποινής.

Στα RSX ανδρών ο Βύρωνας Κοκκαλάνης πήρε την 4η θέση με 37 βαθμούς και ο Γιώργος Φράγκος την 9η με 90 βαθμούς ποινής. Στα RSX γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου κατετάγη 8η με 73 βαθμούς και η Κατερίνα Δίβαρη 9η με 91 βαθμούς ποινής.

Μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ζορζίνιο
Προηγούμενο άρθρο Μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ζορζίνιο
Επόμενο άρθρο Χίλσμπορο, διώξεις για ανθρωποκτονία!
Χίλσμπορο, διώξεις για ανθρωποκτονία!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News