"Το γιουχάρισμα στη Γερμανία με πείσμωσε και κέρδισα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Έβλεπα μεμονωμένες βρετανικές σημαίες, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες. Ήταν μια θάλασσα από κόκκινο και ξαφνικά, μια βρετανική σημαία"

Στην πατρίδα του μεγαλύτερου αντιπάλου του για το φετινό πρωτάθλημα, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να ζήσει ένα θαύμα και να κερδίσει, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από τη 14η θέση τον αγώνα του. Όπως ο ίδιος λέει, ο λόγος που κέρδισε, ήταν μεταξύ άλλων και οι αποδοκιμασίες από τις κερκίδες. 

«Υπήρχε άσχημο κλίμα πριν τον αγώνα, μια αρνητική ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι στην Αγγλία δεν υπάρχει γιουχάρισμα από τις κερκίδες, έχουμε καλούς οπαδούς γενικά. Όταν ήρθα εδώ, βίωσα τρομερό γιουχάρισμα. Το περίεργο είναι ότι ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό. Το ακόμη πιο περίεργο είναι ότι ακόμη είμαι χαρούμενος. 

Έβλεπα μεμονωμένες βρετανικές σημαίες, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες. Ήταν μια θάλασσα από κόκκινο και ξαφνικά, μια βρετανική σημαία. Μετά, βλέπεις κόσμο από το Μεξικό, την Αγγλία, τη Νιγηρία ή άλλες χώρες της Αφρικής, να φορούν δικές μου μπλούζες με το όνομά μου. Ήταν πολύ θετικά όλα αυτά για εμένα» είπε ο πιλότος της Mercedes.

Προτεινόμενα Άρθρα