Για νέα υπέρβαση ο Τσιτσιπάς

από Γιώργος Γκάτος

Ο αντίπαλός του (περίπου στις 21.30), ο Σάσα Ζβέρεφ, δεν είναι (ακόμα) όσο μεγάλο αστέρι είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ο 21χρονος Γερμανός είναι το Νο.3 του κόσμου και ό,τι πιο "καυτό" κυκλοφορεί το ανδρικό tour.

Δεν πάει, βέβαια, πίσω και ο δικός μας, ο Στέφανος, που έχει τρελάνει την υφήλιο με τα τελευταία του αποτελέσματα! Το ζήτημα είναι αν έχει “αδειάσει” ψυχολογικά και σωματικά μετά τη νίκη επί του Νόλε, σε σημείο που να μη φανεί όσο ανταγωνιστικός χρειάζεται κόντρα στον μεγάλο αντίπαλό του…

Ο Σάσα, που είναι κάτοχος του τίτλου, είχε νικήσει σε straight sets τον Τσιτσιπά πριν μία εβδομάδα στα ημιτελικά Ουάσινγκτον και στη συνέχεια σήκωσε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο.   

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση του Rogers Cup.

Ο Ράφα Ναδάλ, μετά την πολύ δύσκολη νίκη σε βάρος του Σταν Βαβρίνκα στη φάση των “16”, θα παίξει με τον πάντα επικίνδυνο Μάριν Τσίλιτς.

Ο φιναλίστ του Wimbledon Κέβιν Άντερσον θα μονομαχήσει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ ο ταλαντούχος Ρώσος Καρέν Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε.

Στο αντίστοιχο τουρνουά των γυναικών, που διεξάγεται στο Μόντρεαλ, τα φώτα πέφτουν στον αγώνα ανάμεσα στη Σιμόνα Χάλεπ και την Καρολίν Γκαρσιά.

Τορόντο

Centre Court (19.30)
Ντιμιτρόφ-Άντερσον
Τσιτσιπάς-Ζβέρεφ

Centre Court (01.30)
Χάασε-Χατσάνοφ
Ναδάλ-Τσίλιτς

Μόντρεαλ

Court Central (19.30)
Μπάρτι-Μπέρτενς
Σεβάστοβα-Στίβενς

Court Central (01.30)
Χάλεπ-Γκαρσιά
Σβιτολίνα-Μέρτενς

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα