"Διπλό" στην έδρα του Ολυμπιακού, 15 χρόνια μετά

από AllAboutARIS

Η νίκη του ΑΡΗ επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League γυναικών 2018-19 εκτός του ότι ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό στο νέο πρωτάθλημα έχει και ιστορική αξία για την διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το αφιέρωμα του volleynews.gr:

“Ηταν και πάλι νίκη με 3-2 σετ για τη σεζόν 2003-04 και την 13η αγωνιστική. Ο αγώνας είχε γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2003. Το ενδιαφέρον είναι πως ο αγώνας εκείνος είχε γίνει στο γυμναστήριο της Δραπετσώνας όπου τότε ήταν η έδρα της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού. Στο Ρέντη ο Άρης νίκησε για πρώτη φορά χθες.

Σε εκείνο τον αγώνα ο Άρης προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ των σετ και πήρε τη νίκη με 15-07 στο τάι μπρέικ. Τα σετ: 2-3 (21-25, 25-22, 20-25, 25-21, 07-15).

Σε εκείνη την ομάδα του Άρη προπονητής ήταν ο Γιώργος Γιάτσης και αγωνίζονταν βασική εξάδα οι Ελενα Μαξίμοβα, Αλεξάνδρα Ζλατάνοβιτς, Ζαφιρόφσκα, Μόνικα Γκρσινιέσκα, Ρόδη Ορδουλίδου, Μαρία Τσολάκη και λίμπερο η Γεωργία Παντελάκου. Αλλαγές ήταν οι Ελευθερία Κωστίδου, Ελίνα Παπαδοπούλου και Ζωή Σκόνδρα. Πρώτες σκόρερ ήταν η Μαξίμοβα και η Ζλατάνοβιτς με 21 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Στον Ολυμπιακό προπονητής ήταν ο Ηρακλής Δωρειάδης και αθλήτριες οι Τζούλια Μπορίσοβα, Νίκη Μανωλάκου, Νικόλ Ζαχαρέα, Δήμητρα Σιώρη, Αλεξάνδρα Διπλάρου, Κρέμη Τριφόνοβα και αλλαγές η Κατερίνα Βασιλάκη, η Χριστίνα Παρασκευαϊδου λίμπερο, η Ελένη Γκόρτσανιουκ και η Βίκυ Καπελάνου. Η Σιώρη ήταν πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού με 21 πόντους”.

Προτεινόμενα Άρθρα