Μάλκομ: "Μπορώ να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα πολύ περισσότερο, δεν θα με διώξουν το Γενάρη"

από Γιώργος Γκάτος

Καθοριστικό ρόλο στο να του ανέβει η ψυχολογία έπαιξε το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ίντερ, παραδέχτηκε ο Μάλκομ.

Μιλώντας στο “Goal” ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον τελευταίο καιρό τον θέλουν να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει σύντομα από τους “μπλαουγκράνα”, αφού και ο ίδιος δεν βρίσκει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ κόντρα στην Ίντερ: “Ήταν ένα γκολ πολύ σημαντικό. Εκτός του ότι βοήθησα την ομάδα σε μια διοργάνωση σαν το Champions League, ήρθε σε μια στιγμή που και εγώ το χρειαζόμουν”.

Για την πιθανή αποχώρησή του τον Γενάρη: “Αυτές είναι ψεύτικες πληροφορίες που δεν επηρεάζουν την πίστη μου, αλλά το να βάζεις γκολ για την Μπαρτσελόνα μετά από αυτό ήταν πολύ σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα πολύ περισσότερο”.

Για τον δρόμο του ως την Μπαρτσελόνα: “Όλα όσα έκανα άξιζαν τον κόπο. Είχα όνειρο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, μετά είχα το όνειρο να γίνω πρωταθλητής με την πρώτη μου ομάδα και μετά το να παίξω στην Ευρώπη. Όσα ονειρεύτηκα τα κατάφερα με σκληρή δουλειά. Και τώρα είμαι εδώ στην Μπαρτσελόνα, με τεράστιους συμπαίκτες δίπλα μου. Είναι πολύ ωραία. Άξιζε τον κόπο κάθε θυσία που κάναμε εγώ και η οικογένειά μου”.

Προτεινόμενα Άρθρα