Κινδυνεύει να χάσει την pole position o Χάμιλτον

από AllAboutARIS

Οι αγωνοδίκες θα αποφασίσουν, αν ο Βρετανός παρεμπόδισε τον Σιρότκιν, ενώ με ποινή θέσεων προς τα πίσω κινδυνεύει -για άλλον λόγο όμως- και ο Φέτελ!

Ο Λιούις Χάμιλτον κατέκτησε την 82η pole position της καριέρας του, καθώς πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Βραζιλίας. Ένα κατόρθωμα, που πανηγυρίστηκε δεόντως στη Mercedes, καθώς πρόκειται για την 100η pole position της γερμανικής ομάδας σε αγώνες της Formula 1.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι πανηγυρισμοί μπορεί να αποδειχθούν εκ των υστέρων χωρίς νόημα, αφού ο Χάμιλτον κινδυνεύει να χάσει την pole position και να ξεκινήσει πιο πίσω, καθώς κατηγορείται για παρεμπόδιση της Williams του Σιρότκιν.

Ωστόσο με παρόμοια ποινή κινδυνεύει και ο Φέτελ, που πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινούσε εκτός απροόπτου από την πρώτη γραμμή εκκίνησης, δίπλα από τον Χάμιλτον. Ο Γερμανός αρνήθηκε, να σβήσει τον κινητήρα της Ferrari του κατά το ζύγισμα του μονοθεσίου του και οι αγωνοδίκες εξετάζουν και αυτή την περίπτωση. Ετσι δεν αποκλείεται, να μη δούμε κανέναν από τους δύο γρηγορότερους οδηγούς των κατατακτήριων δοκιμών στο Ιντερλάγκος στην πρώτη γραμμή εκκίνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα