Κουτουνίδης: "Να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Στέλιος Κουτουνίδης τόνισε πως η εβδομάδα κύλησε κανονικά για την ομάδα του και ο στόχος είναι να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πορφύρα (17/11, 20:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Οι δύο προπονητές μίλησαν για τον αυριανό αγώνα στο site του ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά:

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): “Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αντιμετωπίζουμε τον Άρη, μία ομάδα με ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τη περσινή σεζόν, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. Με την προσθήκη και της Μοντάνιο φέτος έχει γίνει ακόμα πιο δυνατός. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων και πιστεύω πως ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα παρακολουθήσει όμορφο θέαμα”.

Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ ΑΡΗΣ): “Η εβδομάδα κύλησε κανονικά. Είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες στην αρχή και στη συνέχεια ξεχωρίζουν στη βαθμολογία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα”.

Προτεινόμενα Άρθρα