Τσιντάρης: "Θα δώσουμε την ψυχή μας για τον τίτλο"

από AllAboutARIS

Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, Νίκος Τσιντάρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air, στον Libero 107,4 Fm και μίλησε για το Final 4 του 20ου Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο, που διοργανώνει ο ΑΡΗΣ, στο "Nick Galis Hall", το διήμερο 01-02/12.

“Πρώτη φορά γίνεται ένα τέτοιο Final 4, σε ένα τόσο μεγάλο. Έχουμε δώσει την ανάλογη αίγλη και οργανωτικά και αγωνιστικά. Οργανώσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα το συγκεκριμένο Final 4, με διάφορα events, με ελεύθερη είσοδο για όλους!” Ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του ΑΡΗ

Για τις άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν: “Είναι ο Άτλας Αθηνών. Είναι νταμπλούχος, πήρε από εμάς τα σκήπτρα, μετά το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε το 2016. Όλοι σχεδόν οι παίκτες της Εθνικής, αγωνίζονται εκεί. Το ΠΑΣΚΑ και το Ηράκλειο, είναι επίσης πολύ δυνατές, που κάνουν πολύ καλή δουλειά.”

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη, ο οποίος θα κάνει και το τζάμπολ του τελικού: “Μας τιμάει ο Νίκος Γκάλης με το τζάμπολ του τελικού. Είναι πάντα κοντά μας, όποτε τον θελήσαμε. Κάνει και το promo-video της Εθνικής ομάδας. Θα είναι και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμούς, όπως ο Χάρης Παπαγεωργίου, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτή την διοργάνωση. Θα είναι και άνθρωποι της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.”

Πως προετοιμάζεται η ομάδα, για τον ημιτελικό: “Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα από τους παίκτες. Δουλεύουμε εντατικά. Άσχετο αν λείπει ο βασικός μας πλέι-μέικερ, ο Σπύρος ο Κεφάλας. Είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, θα δώσουμε την ψυχή μας. Ο τελικός είναι στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αλλά αυτό δεν μας αποτρέπει να έρθουμε στο γήπεδο. Όποια ομάδα πάρει τον ημιτελικό όμως, θα πάρει και την κούπα. Είναι ένας πρόωρος τελικός.”

Τέλος, ο Νίκος Τσιντάρης, σημείωσε: Για μας είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Κινούμαστε σε πρότυπα εξωτερικού. Να έχουμε την υγεία μας και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο.”

Προτεινόμενα Άρθρα