Σε βίλα στη Μαγιόρκα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Σουμάχερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας "Bild/΄αποκαλύπτει το ταξίδι του Μίκαελ Σουμάχερ στη Μαγιόρκα, όπου γιόρτασε τα 50α γενέθλιά του.

Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ το οποίο εφόσον ισχύει δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο θρύλος της Φόρμουλα 1. 

Όπως αναφέρεται, ο “Σούμι” ήταν στη Μαγιόρκα, όπου η σύζυγός του αγόρασε πρόσφατα μια βίλα αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ, στις 3 Ιανουαρίου για τα γενέθλιά του. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε στην Ισπανία με ελικόπτερο τύπου “Bell 429 Global Ranger”, το οποίο είναι ειδικό στις διακομιδές ασθενών , κάτι που συνέβη πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ παρέμεινε εκεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. 

Το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου το ελικόπτερο παρέλαβε τον Σουμάχερ από την οικία του στο Γκλαντ της Ελβετίας, και με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο Παμιέ της Γαλλίας για ανεφοδιασμό, προσγειώθηκε στο Πορτ ντ’ Αντράτ το μεσημέρι.

Θυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλια, η Κορίνα Σουμάχερ είχε κάνει την πρώτη δημόσια δήλωσή της μετά το ατύχημα στις Άλπεις λέγοντας:

“Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίχαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίχαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019”.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα