Τα νεκρά διαστήματα, αυξήθηκαν

από AllAboutARIS

Στόχος του ΑΡΗ ήταν, όσο περνούσε ο καιρός να ελαχιστοποιεί τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του, κάτι που μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν παρατηρείται.

Στις αρχές του έτους, η ομάδα παρουσίασε βελτίωση σε βασικές λειτουργίες του παιχνιδιού της και κατάφερε να τρέξει ένα νικηφόρο σερί που την απομάκρυνε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Με την άνοδο της αγωνιστικής απόδοσης και την καλή ψυχολογία, οι “κίτρινοι” θέλησαν ν’ αυξήσουν ακόμη περισσότερο την διάρκεια στην απόδοσή τους και να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για έναν μήνα και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, δεν βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση (κάτι που παραδέχτηκε και ο Βασίλης Τολιόπουλος στις δηλώσεις του εχθές) και είχε ως συνέπεια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα να παρουσιάσει τις ίδιες παθογένειες στο παιχνίδι της. Αποκορύφωμα η ντροπιαστική ήττα από τον Κολοσσό, στο Παλέ.

Για την ολοκλήρωση της σεζόν, απομένουν άλλα έξι παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ παίζει με Προμηθέα, Κύμη και Ρέθυμνο εντός και με Α.Ε.Κ., Χολαργό, Ήφαιστο, εκτός και καλείται ν’ αλλάξει, στο μέτρο του δυνατού, την εικόνα του προς το καλύτερο.

Προτεινόμενα Άρθρα