"Μπορούσαμε τα πλέι οφ, δεν ξέρω αν θα παραμείνω"

από AllAboutARIS

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΑΡΗ με τον Τάκη Φλώρο να μιλάει για τα προβλήματα της ομάδας, τα πλέι οφ αλλά και την παραμονή του.

Ο Τάκης Φλώρος τόνισε: : «Ήταν δύσκολο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Η νίκη δεν μέτρησε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Είχαμε ζητήματα, ειδικά με τη Χίτζιου, το λίμπερο μας που έσπασε το χέρι του και αυτό μας στοίχισε. Έπρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στο τρίτο σετ. Είχαμε στη σεζόν τα προβλήματά μας, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από τη σεζόν. Μας στοίχισε το θέμα με τη πασαδόρο και θα μπορούσαμε να ήμασταν στα πλέι οφ. Χρησιμοποιήσαμε την Ζωίδου απευθείας στα βαθιά χωρίς να είμαστε προετοιμασμένοι και άλλαξε όλη η μορφή της ομάδας. Δεν ξέρω αν θα παραμείνω, δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα».

Από την πλευρά της η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Λία Μήτση δήλωσε: «Ήταν ένας μήνας γεμάτο συγκινήσεις, δουλειά, πάθος και αγάπη από όλους. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Τα κορίτσια δούλεψαν πολύ. Κρίμα που δεν πήραμε και το παιχνίδι, αλλά η ομάδα δεν είχε πάρει ούτε βαθμό από τις αρχές Δεκέμβρη. Προσωπικά το πίστευα, όπως και η Ελένη (σ.σ. Μεμετζή) και μάλιστα ότι θα νικούσαμε και σήμερα. Είναι ένα τσακ πιο δύσκολο να σώσεις μία ομάδα όταν προπονείς, παρά όταν είσαι αθλήτρια και παλεύεις για πρωταθλήματος. Κρινόταν μία κατηγορία και αν πέσεις, δεν ξέρεις πότε θα ξανασηκωθείς. Συγκινήθηκα όταν φώναζαν το όνομά μου οι αθλήτριες, αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί πριν έναν μήνα να μην ήξεραν ποια είμαι».

Προτεινόμενα Άρθρα