Καταγγελίες από το τμήμα βόλει του ΑΡΗ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Ο κόσμος του ΑΡΗ μας δεν είναι πειραματόζωο για αυτά που έχετε κατά νου"

Η ανακοίνωση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της ΜΕΝΤ . 

Αναλυτικά:

“Από εχθές ακούμε διάφορες διαστρεβλώσεις των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Μεντ…..
Η αλήθεια είναι πως από την Δευτέρα σε τηλ. επικοινωνία και μετέπειτα γραπτή ο έφορος του τμήματος και μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ ενημέρωνε τις αρμόδιες διευθύνσεις της αστυνομίας για μέτρα τάξης στον επικείμενο αγώνα με την Μεντ καθώς υπήρχαν – και όπως έγινε – ”φωνές” για επίθεση των οπαδών συγκεκριμένης ομάδας……..
Η διαβεβαίωση ήταν τέτοια που επέτρεπε την ομαλή μετακίνηση αθλητών και φιλάθλων μας…….
Πριν αρχίσει ο αγώνας οι φίλαθλοι μας που είχαν στην κατοχή τους μία από τις 80 αριθμημένες προσκλήσεις του αγώνα έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο εισέρχονταν εντός του γηπέδου υπό το άγρυπνο βλέμμα 2 διμοιριών Ματ…..
Τελειώνοντας οι προσκλήσεις και με την σύμφωνη γνώμη αστυνομίας ΑΡΗ Μεντ διοργανώτρια αρχή εισήλθαν εντός γηπέδου όλοι όσοι ήταν έξω από αυτό και έψαχναν απεγνωσμένα για πρόσκληση ( γονείς σύζυγοι και παιδιά αθλητών , αθλητές και αθλήτριες άλλων ερασιτεχνικών Συλλόγων )
Ο έφορος του τμήματος Βόλεϊ του ΑΡΗ μας ζητούσε επίμονα την ασφαλή κάλυψη της περιμέτρου εκτός του γηπέδου για την διασφάλιση των φιλάθλων που όπως αποδείχτηκε ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ……..
Μισή ώρα πριν την άνανδρη επίθεση οι υπηρεσίες της αστυνομίας μεταξύ τους στον ασύρματο ενημέρωναν ότι καταφτάνουν στο γήπεδο αλλά και πάλι ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ………..
Μόλις άκουσαν οι φίλαθλοι ότι έχουν φτάσει 50 μέτρα από το γήπεδο!!!!!! και κινήθηκαν να προστατεύσουν τα ΙΧ τους δέχτηκαν αναίτια επίθεση και δεν τους άφηναν να βγουν έξω από το γήπεδο κλείνοντας επίμονα την πόρτα και προκαλώντας συνωστισμό και εκνευρισμό σε όλους και ειδικά στις διάφορες υπηρεσίες που ήταν εκεί ( ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα )
Πυρσοί , πέτρες , ξύλα κομμένα σε σχήμα ροπάλου και κράνη είναι τα αντικείμενα που άφησαν τρέχοντας οι επιτιθέμενοι και προορίζονταν για όλους μας…..
ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…….που έκανε χρήση χημικών δίπλα στο γήπεδο και εισήλθαν εντός αυτού…….
Παρουσία δικηγόρου μας που τα έβλεπε όλα …………
Είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που αθλητές μας και φίλαθλοι έχουν τέτοια αντιμετώπιση
Θα διασφαλίσουμε με οποιδήποτε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ή άλλο τρόπο την ισονομία που λείπει…..
Ο κόσμος του ΑΡΗ μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ για αυτά που έχετε κατά νου…….
105 χρόνια περήφανης ιστορίας και συνεχίζουμε…….

ΑΣ ΑΡΗΣ τμήμα πετοσφαίρισης”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X