Έκαναν την αρχή στο πρωτάθλημα, οι κορασίδες του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η ομάδα ποδοσφαίρου κορασίδων του ΑΡΗ, δίνει δυναμικό "παρών" στο πρώτο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ, στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

“Η ΕΠΣ Μακεδονίας για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 διοργανώνει το 1ο πρωτάθλημα κορασίδων το οποίο εντάσσεται στην επί 35 χρόνια διοργάνωση πρωταθλημάτων Υποδομών και αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι ομάδες, Μέντεκας Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, ΑΟ Λέοντες και Μπόκα Ακάντεμη Αγχιάλου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιρίστριες που γεννήθηκαν το έτος 2002 και νεότερες, ενώ οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν περιοριστικά και δύο ποδοσφαιρίστριες οι οποίες γεννήθηκαν το έτος 2001.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στο γήπεδο των Λεόντων στον αγώνα κορασίδων μεταξύ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και των Λεόντων και πριν την έναρξή του οι ομάδες έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία.” Αναφέρει η ΕΠΣΜ.

Προτεινόμενα Άρθρα