Χάμιλτον: "Πιο δύσκολα, αν υπήρχαν και οι Ferrari"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Λιούις Χάμιλτον έμοιαζε μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Γερμανίας με άνθρωπο, που είχε πέσει από την Ακρόπολη και βρήκε και πορτοφόλι. Ο Λιούις κατέκτησε στην πίστα του Χόκενχαϊμ την 87η pole position της καριέρας του και ανέβασε ακόμη ψηλότερα το πήχη του δικού του ρεκόρ.

Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε μάλλον αμήχανος, αλλά και απολύτως προσγειωμένoς, καθώς είπε τα εξής: “Δεν γνωρίζω, πώς τα καταφέραμε σήμερα. Η Ferrari ήταν γενικότερα πολύ γρήγορη αυτό το διήμερο. Εμείς είχαμε αναβαθμίσεις, το αυτοκίνητο έδινε πολύ καλή αίσθηση, όμως η Ferrari βρισκόταν σε ένα ελαφρά ανώτερο επίπεδο. Με τους χρόνους μας ωστόσο στο τέλος, θα μπορούσαμε να είμαστε τουλάχιστον ανταγωνιστικοί. Δεν είμαι βέβαιος, τι θα είχε συμβεί, αν ήταν και οι Ferrari. Όμως με τις Ferrari θα ήταν ίσως λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα”.

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε επίσης, ότι η συμμετοχή του στις κατατακτήριες δοκιμές δεν ήταν δεδομένη. “Σήμερα το πρωί δεν ένιωθα καλά. Είχα πονόλαιμο. Ετσι, έκανα μεν τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά, όμως ήμασταν προετοιμασμένοι, να βάλουμε τον αναπληρωματικό οδηγό στο αυτοκίνητό μου”, δήλωσε ο Λιούις, του οποίου αντικαταστάτης θα ήταν σε μία τέτοια περίπτωση ο Εστεμπάν Οκόν.

 
 

Προτεινόμενα Άρθρα