Βαριά ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία

από AllAboutARIS

Υποκλίθηκε στη Γερμανία η Εθνική γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από τη δευτεραθλήτρια κόσμου με 5-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για τα προκριματικά του Euro 2021, δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο μέρος και τρία στο δεύτερο.

Η Ποπ άνοιξε το σκορ στο 33’ και η Όμπερντορφ σκόραρε στο 40ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μισό του β’ μέρους πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ οι φιλοξενούμενες. Η Στάρκε έκανε το 3-0 στο 66’, η Μπρέμερ στο 75’ και η Μπουλ στο 90 λεπτό.

Στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο έως τώρα, βρίσκεται η Γερμανία, ενώ η Ελλάδα έχει δώσει μόλις ένα ματς.

Την επόμενη αγωνιστική η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας (06/11) και στη συνεχεία την Ιρλανδία (12/11). Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι επικεφαλής των 9 ομίλων και οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες από τις βαθμολογίες όλων των προκριματικών.

Ελλάδα (Αντώνης Πριονάς): Παπακωνσταντίνου, Κυνοσίδου (73′ Σαρρή), Γκάτσου (70′ Παράσχου), Κακαμπούκη, Σιδηρά (83′ Δημητρίου), Κογκούλη, Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου, Μάρκου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου

Γερμανία (Μαρτίνα Βος – Τέκλενμπουργκ): Φρομς, Όμπερντορφ, Μαροτσάν, Ποπ, Ντέμπριτς, Έλσιγκ (63′ Γκβιν), Ντάλμαν (46′ Στάρκε), Λόιπολτς, Μπουλ, Μαγκούλ, Κνάακ (59′ Μπρέμερ)

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα