"Δεν ήταν κακό το κλίμα στα αποδυτήρια"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για το κλίμα στα αποδυτήρια του ΑΡΗ και τόνισε ότι δεν ήταν κακό, όπως παρουσιάστηκε.

Τόνισε χαρακτηριστικά: 

“Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που με υποδέχθηκαν τα παιδιά στα αποδυτήρια. Εχουμε χαρακτήρες που μου δημιούργησαν την διάθεση για να έρθω κοντά τους. Τους εξήγησα ότι είμαι εδώ για να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι.

Ήδη μιλάμε με τα παιδιά της ομάδας καθημερινά. Θέλουμε να… χτίσουμε πάνω σε αυτά τα μέλη της ομάδας, βοηθώντας και τους ίδιους με τα αμέσως επόμενα σεμινάρια που έχουν μπροστά τους. Να παίρνουν μέρος, να ανεβάζουν το επίπεδό τους και έτσι ο προπονητής να ξέρει ότι ήρθε σε μία ομάδα με συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Να μην αλλάζει η φιλοσοφία ανάλογα με τις ορέξεις του εκάστοτε προπονητή ή τεχνικού διευθυντή.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια το προηγούμενο διάστημα: “Τα αποδυτήρια δεν ήταν κακά όπως παρουσιάστηκε. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες ήταν δυσαρεστημένοι με κάποια πράγματα. Αυτά γίνονται παντού. Αυτό που προσπάθησα ήταν να μιλήσω με τον καθένα ξεχωριστά για να ξεκλειδώσω την προσωπικότητά του. Ηρθαμε πολύ κοντά και αναπτύξαμε καλή σχέση μεταξύ μας. Ο,τιδήποτε πρόβλημα προκύπτει, θα συζητείται μέσα στα αποδυτήρια”.

Προτεινόμενα Άρθρα