Όλα πιθανά στο γκρουπ του Στέφανου – Βαρόμετρο ο Ναδάλ

από AllAboutARIS

Ο Στέφανος λογικά θα προτιμούσε να αποφύγει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ (0-5), όμως ακόμα και έτσι έχει πιθανότητες να βρεθεί στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Πολλά, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τον Ράφα Ναδάλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς. Ο 33χρονος Ισπανός θα δοκιμάσει αύριο να σερβίρει και αν τα καταφέρει θα εμφανιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ τη Δευτέρα (11/11).

Θα είναι, όμως, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση; Θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του;

Σε περίπτωση απροόπτου, λοιπόν, τη θέση του θα πάρει ο συμπατριώτης του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και τότε το Group Andre Agassi θα γίνει ακόμα πιο ανοιχτό!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, και τον Ζβέρεφ, που είναι ο περσινός νικητής και τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον καλό του εαυτό…

Πιο ξεκάθαρα φαίνονται τα πράγματα στο Group Bjorn Borg, καθώς Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ δύσκολα θα αφήσουν κάποιον να μπει ανάμεσά τους…

Ντόμινικ Τιμ και Ματέο Μπερετίνι θεωρούνται επικίνδυνοι αντίπαλοι, ωστόσο η λογική λέει ότι οι δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ είναι… ρεζερβέ!

Θυμίζουμε ότι στο Ο2 του Λονδίνου θα γίνει και η τελική μάχη για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Ράφα να έχει το προβάδισμα καθώς προηγείται του Νόλε με 640 βαθμούς διαφορά.

Η διοργάνωση ξεκινάει την Κυριακή (10/11) με τους αγώνες Τζόκοβιτς-Μπερετίνι (16.00) και Φέντερερ-Τιμ (22.00).

Τη Δευτέρα (11/11, 16.00) ξεκινάει την προσπάθειά του ο Στέφανος και θα βρει απέναντί του τον Μεντβέντεφ. Ναδάλ και Ζβέρεφ θα μονομαχήσουν στις 22.00.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα