Πέρασε άνετα από τις Σέρρες το γυναικείο μπάσκετ του ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Με την παρουσία του κόσμου στο πλευρό τους, έφτασαν σε ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

“Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ, η οποία κέρδισε στις Σέρρες τον τοπικό Πανσερραϊκό με 46-68, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Ήταν η 7η νίκη σε 9 αγώνες για τα κορίτσια του Σίμου Συρόπουλου, τα οποία πήραν το προβάδισμα από το ξεκίνημα και με ένα ξέσπασμα στην 3η περίοδο, απέκτησαν διαφορά 20 πόντων, “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ είχε τη συμπαράσταση των φιλάθλων του σε ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ευχαριστούν τους φίλους της ομάδας από τις Σέρρες αλλά κι αυτούς που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη και έδωσαν τη δική τους ώθηση για να φτάσει ο ΑΡΗΣ σε ακόμα μία νίκη.”

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 23-32, 33-53, 46-68.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Καρατσομπάνης): Χωλοπούλου Στ. 8, Βάννα 2, Γαιτάνη 13(2), Τσάντα 3(1), Μπακιρτζίδου 4, Χωλοπούλου Μ. 4, Θανοπούλου, Πελτέκη, Κουτούση 8, Πιτσιαρα, Γκανάτσιου 2, Δαμιανάκου.

ΑΡΗΣ (Συρόπουλος): Καζαμία, Νταουντάκη, Μαρίνη 16(1), Στεργάκη, Τσαμπούρη 14(3), Ευσταθίου, Σλούκα 9(1), Βεντούρα 7, Δροσούνη 2, Νάστου 14(3), Κασαπίδη 6, Καρβουνιάδου.

Προτεινόμενα Άρθρα