"Είναι αίσχος να σκοτώνονται άνθρωποι για τις ομάδες"

από AllAboutARIS

Ως αίσχος και ντροπή χαρακτήρισε το περιστατικό με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού ο Λευτέρης Αρβανίτης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και πως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. “Είναι ένα αθλητικό γεγονός, μια διασκέδαση” επεσήμανε πολλάκις στις δηλώσεις του.

Παράλληλα μίλησε και για την στήριξη του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ προς τους ανθρώπους που υπέστησαν αυτή την απώλεια ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει ο εκάστοτε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον θάνατο του Βούλγαρου: “Τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα αμέσως. Στείλαμε και δικηγόρο να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ήρθαν να δουν έναν αγώνα και έφυγαν με έναν νεκρό. Δώσαμε εντολή σε δικηγόρο να ασχοληθεί με την υπόθεση όπως και η ΠΑΕ, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Είχα τοποθετηθεί και για τον οπαδό του ΠΑΟΚ παλιότερα, δεν έχει σημασία την ομάδα που υποστηρίζει. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι αίσχος.”

Για την οπαδική βία: “Συνολική αντιμετώπιση του θέματος. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός. Τίποτα παραπάνω. Μια διασκέδαση απλά.”

Προτεινόμενα Άρθρα