Η κοπή της πίτας του Στίβου του ΑΡΗ (pics)

από Αντώνης Γκάτζιος

Το τμήμα Στίβου του ΑΡΗ πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε μία εκδήλωση με βραβεύσεις και έντονες θύμησες.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αναφέρει:

“Μέσα σε μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η Κοπή βασιλόπιτας και οι βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων του τμήματος Στίβου του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» προπονητές, αθλητές, αθλήτριες, γονείς και πολλοί βετεράνοι αθλητές του τμήματος.

Τιμήθηκαν η οικογένεια του προπονητή ΑΛΕΚΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΔΗ, του ανθρώπου που ξαναζωντάνεψε το τμήμα την δεκαετία του ’70, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ – ΓΙΏΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΟΒΙΝΟΣ και η οικογένεια του ΝΙΚΟΥ ΝΙΤΣΟΥ. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το 2019: Των ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΥ, ΑΣΤΕΡΗ ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ, της ομάδας 4Χ300μ. (ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ – ΑΓΓΗΣ – ΠΑΣΧΟΣ – ΣΠΥΡΟΥ) και του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΣΧΟΥ.

Δυστυχώς η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΕΝΗ δεν μπόρεσε να παραλάβει το έπαθλο της λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά την διάρκεια αγώνων το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο στάδιο Αμπελοκήπων.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με τούς τυχερούς να κερδίζουν ένα ζεύγος αθλητικών υποδημάτων, προσφορά της εταιρείας αθλητικών ειδών “SAUCONY” και ένα κουτί με το τραγούδι του ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα